Η SNP inTech προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες της. Οι τομείς δραστηριότητας της είναι:

  Παροχή συμβουλών μηχανοργάνωσης
  Μηχανοργάνωση επιχειρήσεων
  Εκπαίδευση στην χρήση Η/Υ
  Τεχνική Υποστήριξη Η/Υ και Δικτύων
  Κατασκευή και υποστήριξη ιστοσελίδων

Η SNP inTech έχει την τεχνογνωσία να σας βοηθήσει να βρείτε και να αξιοποιήσετε τις κατάλληλες τεχνολογικές εφαρμογές ώστε να ικανοποιήσουν απόλυτα τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Θα είναι δίπλα σας προκειμένου να μάθετε να τις χρησιμοποιείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αναλαμβάνοντας την εκπαίδευση σας σε αυτές. Ο απλός χρήστης που θα απευθυνθεί σε εμάς θα μάθει τις βασικές γνώσεις λειτουργίας των Η/Υ και των εφαρμογών που επιθυμεί να χρησιμοποιήσει. Επίσης ο καταρτισμένος χρήστης θα αποκομίσει όλη την αναγκαία γνώση για να καλύψει τις απαιτήσεις του.

Στο τομέα της Τεχνικής Υποστήριξης , προσφέρουμε πλήρη τεχνική συνδρομή σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στον υπολογιστή σας ή στο δίκτυο Η/Υ που πιθανόν έχετε. Αυτό πραγματοποιείται είτε με επίσκεψη μας στον χώρο σας, είτε με την χρήση της απομακρυσμένης βοήθειας. Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι μπορούμε να συνδράμουμε συνδυαστικά και προληπτικά έχοντας συνάψει μια συμφωνία μαζί σας. Μπορούμε να στήσουμε από την αρχή ή να επισκευάσουμε τους υπολογιστές σας, να τους παρακολουθούμε για την ορθή λειτουργία τους και να τους ελέγχουμε τακτικά. Επίσης θα σας παρέχουμε την κατάλληλη υποστήριξη προκειμένου να τους χρησιμοποιείτε σωστά με την μέγιστη απόδοση για τις ανάγκες σας. Ανάγκες που ξεκινάνε από την χρήση Η/Υ στο σπίτι μέχρι τον επαγγελματικό σας χώρο.

Συγχρόνως η ύπαρξη μιας ιστοσελίδας αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για την λειτουργία μιας επιχείρησης. Η SNP inTech θα είναι δίπλα σας για να δημιουργήσει την ιστοσελίδα που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας και να την υποστηρίζει.

Η SNP inTech είναι εδώ για να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής.

 

                         

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Έλληνος Στρατιώτου 85-91 &
Λευκωσίας 21, Πάτρα, τ.κ 26441
τηλ: 2610 463197
Φαξ: 2610 463187
email: info@snp-intech.gr